وبلاگ پزشکی و سلامتی

خواص مواد غذایی و تناسب اندام

وبلاگ پزشکی و سلامتی

خواص مواد غذایی و تناسب اندام

  • ۰
  • ۰

فندق: رژیمی‌ترین عضو کاسه آجیل

.
.
....................................
این دانه سرشار از اسیداولئیک، پروتئین، کربوهیدرات، پتاسیم، سترون و انواع ویتامین‌ها و املاح است. در ادامه با انواع موادمغذی موجود در فندق و خواص آن‌آشنا می‌شویم. مواد موجود در این مغز آجیلی خطر ابتلا به سرطان سینه و سرطان پروستات همچنین سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد. اسیداولئیک موجود درفندق سبب تنظیم قند و کلسترول خون می‌شود. اسیدلینولئیک، تاثیر بسزایی در رشد و سلامت اندام‌های بدن دارد. انواع ویتامین‌های B به سیستم خون‌رسانی و ساخت خون کمک می‌کنند.

.
.
................................
ویتامین E: درپیشگیری از بیماری‌های قلبی،‌ سرطان،‌ سلامت عضلات قلب همچنین در عملکرد دستگاه تولید مثل بدن موثر است.
کلسیم: تاثیر چشمگیری بر رشد استخوان‌ها و دندان‌ها دارد.
آهن: بهترین عامل برای خون‌سازی است.
روی: ساخت هورمون‌های بدن را تنظیم می‌کند.
پتاسیم: در تحریک سیستم اعصاب و عملکرد صحیح عضلات و ماهیچه‌های بدن نقش دارد.

در هر 100 گرم فندق 300 کالری انرژی وجود دارد

  • ۹۳/۱۰/۲۶
  • ehsaniran

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی