فندق: رژیمیترین عضو کاسه آجیل
.
.
....................................
این دانه سرشار از اسیداولئیک، پروتئین، کربوهیدرات، پتاسیم، سترون و انواع ویتامینها و املاح است. در ادامه با انواع موادمغذی موجود در فندق و خواص آنآشنا میشویم. مواد موجود در این مغز آجیلی خطر ابتلا به سرطان سینه و سرطان پروستات همچنین سطح کلسترول خون را کاهش میدهد. اسیداولئیک موجود درفندق سبب تنظیم قند و کلسترول خون میشود. اسیدلینولئیک، تاثیر بسزایی در رشد و سلامت اندامهای بدن دارد. انواع ویتامینهای B به سیستم خونرسانی و ساخت خون کمک میکنند.
.
.
................................
ویتامین E: درپیشگیری از بیماریهای قلبی، سرطان، سلامت عضلات قلب همچنین در عملکرد دستگاه تولید مثل بدن موثر است.
کلسیم: تاثیر چشمگیری بر رشد استخوانها و دندانها دارد.
آهن: بهترین عامل برای خونسازی است.
روی: ساخت هورمونهای بدن را تنظیم میکند.
پتاسیم: در تحریک سیستم اعصاب و عملکرد صحیح عضلات و ماهیچههای بدن نقش دارد.
در هر 100 گرم فندق 300 کالری انرژی وجود دارد
- ۹۳/۱۰/۲۶