چگونه ها » تغذیه » مقدمات آشپزی » نکات آشپزی » چگونه از رب گوجه استفاده و نگهداری کنیم گوجه فرنگی یکی از منابع طبیعی ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی است که برای سلامت بدن ضروری هستند. رب گوجه یکی از سالمترین فرآوردههایی است که از پخت و تغلیظ گوجهفرنگیهای رسیده به دست میآید. با مصرف این رب از خواص سلامتی آن مثل، خاصیت ضد سرطان، تقویت قلب و عروق، خونسازی، سلامت […]ادامه
برچسب ها : آشپز - آشپزی - آموزش آشپزی- تغذیه - دستور آشپزی - طرز تهیه غذا - غذا - پخت - پخت و پز
چگونه از رب گوجه استفاده و نگهداری کنیم
- ۹۳/۱۰/۲۱