تخم شربتی از دانه های گیاهی از خانواده نعناعیان به دست می آید و از مقوی ترین دانه های گیاهی می باشد. زمانی که تخم شربتی را در آب بریزید لعاب می اندازد و به صورت دانه های ژله ای شکل می شود که برای رفع عطش بسیار مناسب است.
از نام های دیگر تخم شربتی در نقاط مختلف کشورمان می توان به نام های ( تره خراسانی ، اوقیمن ، حوک ، بادروج ، بورنگ ، صریرا و بادروج ابیض ) اشاره کرد. خواص تخم شربتی بسیار زیاد هستند.
لاغری با تخم شربتی
برای کم کردن وزن خود بدون اینکه احساس گرسنگی کنید می توانید از محلول تخم شربتی و آب استفاده نمایید. دانه های تخم شربتی در آب به صورت گلوگه های ژله ای در می آیند و حاوی مواد مغذی و کلری بالایی هستند.به همین جهت بعد از مصرف این محلول شما احساس سیری می کنید و تقریبا بدن شما احساس ضعف نمی کند. همین امر باعث می شود تا میلی به غذا نداشته باشید و وزن کم کنید. به جای استفاده از مواد مضرر ، تخم شربتی را امتحان کنید.
بهبود بیمار های تنفسی
از دیگر فواید تخم شربتی می توان به این مورد اشاره کرد که می تواند برخی بیماری های تنفسی را درمان کند. برای اینکار باید تخم شربتی را با مقداری زنجبیل و عسل مخلوط کنید.
به وسلیه این مخلوط می توان به بهبود بیماری هایی همچون سرفه ، آسم ، سرماخوردگی ، برونشیت و آنفولانزا کمک کرد. البته برای استفاده از این مخلوط حتما با پزشک متخصص مشورت کنید چون شرایط همه بیماران شبیه به هم نیست.
بیشتر بخوانید: همه چیز در مورد تخم شربتی